Izjava o varovanju osebnih podatkov

Dobrodošli! Veseli nas, da ste obiskali našo spletno stran.
Varovanje vaše zasebnosti je za nas zelo pomembno. To seveda velja tudi za vaš obisk naše spletne strani. Zato vas želimo seznaniti s postopki obdelave podatkov na naši spletni strani. V nadaljevanju vam želimo predstaviti način varovanja podatkov o uporabnikih ter pojasniti, katere podatke sploh pridobimo. Na podlagi Zakona o varstvu osebnih podatkov in Uredbe (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba o varstvu podatkov) smo zavezani k varovanju osebnih podatkov o obiskovalcih naše spletne strani. Tretjim osebam so shranjeni podatki na razpolago samo na način, kot je opisano v tej izjavi. Osebnih podatkov kooperacijskim partnerjem ali oglaševalskim podjetjem ne posredujemo. Pridružujemo si pravico, da informacije, navedene v tej izjavi o varovanju podatkov, brez najave prilagodimo spremenjeni zakonodaji. Veljavna je vsakokrat tukaj objavljena aktualna različica.

Pomembno
Ko uporabite naše spletne strani, soglašate s poizvedovanjem po nekaterih podatkih. Hkrati se mi zavežemo, da bomo poizvedovali zgolj po najbolj potrebnih podatkih, ki jih bomo tudi ustrezno zaščitili. Če boste uporabljali našo spletno stran, bomo poizvedovali zgolj po informacijah, ki so z vami povezane posredno. Med obiskom naše spletne strani vam ni treba sporočiti vašega imena – med uporabo se samodejno sporoči le ime vašega ponudnika internetnih storitev in naslov IP, s katerega dostopate do naše spletne strani, spletni naslov, s katerega ste prišli na našo spletno stran in posamezne spletne strani, ki jih odprete s klikom povezave na našem spletnem mestu. Te informacije uporabimo za statistično obdelavo, da bi lahko stalno izboljševali našo ponudbo. Kot posameznik tako ostanete popolnoma anonimni. Po nekaterih osebnih podatkih vas bomo povprašali le, če boste uporabili katero od naših prilagojenih storitev za posameznike.

Poizvedbe in obdelava posrednih osebnih podatkov
Ko uporabnik dostopa do naše spletne strani – pri vsaki podani zahtevi ali poskusu zahteve po datoteki iz našega strežnika – se podatki o tem zapišejo v dnevniško datoteko protokola (log). Ti podatki niso vezani na osebo: iz njih ne moremo ugotoviti, kateri uporabnik je zahteval katere podatke. Po teh informacijah tudi ne poskušamo poizvedovati.

Uporaba in posredovanje osebnih podatkov ter namen
Osebne podatke dobimo le, če nam jih posredujete sami v okviru prijave. Vse zbrane osebne podatke bomo shranili, obdelali in uporabili v skladu z veljavnimi zakonskimi določili glede varovanja osebnih podatkov zgolj za potrebe storitve, ki ste jo izbrali sami, saj so potrebni za obdelavo vaše zahteve. Privolitev za obdelavo podatkov lahko kadar koli prekličete, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Od upravljavca lahko zahtevate dostop do svojih osebnih podatkov, kopijo podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave podatkov. Vaše osebne podatke bomo tretjim osebam posredovali le z vašo izrecno privolitvijo in če se je prejemnik do nas zavezal k upoštevanju veljavnih določil glede varovanja teh podatkov. Vaše podatke bomo obdelali in jih uporabili za potrebe svetovanja, oglaševanja ali tržnih raziskav le, če ste v to izrecno privolili. V tretjih državah izven EU se obdelava podatkov ne izvaja. V primeru nesoglasja imate pravico do vložitve pritožbe pri organu za varstvo podatkov.

Po vsakem oddanem naročilu na kozmetično storitev boste prejeli potrditveni email in SMS, ter 24 ur še opomnik na storitev po emailu in SMS.

Odgovorna oseba Damjan Sever
kontakt
SALON 20
Tacenska cesta 20
1210 Ljubljana
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

FacebookLinkedin

AKCIJA

elektronsko naročanje

DARILNI BON

elektronsko naročanje

O SALONU 20

Naročite se na E-novice

Pridružite se nam na Facebooku

salon20 logo

  Kozmetični SALON 20 
več kot 600 všečkov