Do nege obraza brez bolečega stiskanja mozoljev.

Ultrazvočno čiščenje obraza je napredna funkcija ultrazvoka, ki ima s posebnim aplikatorjem možnost čiščenja kože. Posebna ploščica deluje na kožo tako, da proizvaja ultrazvočno vibriranje, ki na koži povzroči, da nečistoče »zvibrira« na površje, kjer jih istočasno tudi postrga stran. Akne in mozolji se tako zelo kvalitetno odstranijo brez poškodb tkiva. Tudi za ogrce ni težav. Gre dobesedno za izpihovanje por in ogrcev brez neprijetnega stiskanja ter povzročanja rdečice in vnetij. Vibracije obenem povzročijo nihanje mehkih tkiv, posledično se tkivo segreje, kar s pridom uporabljamo za rehabilitacijske namene. Terapija pospeši cirkulacijo krvi in tvorbo kolagena, s čimer prispeva k učinkovitejši naravni obnovi kože in podkožnega tkiva.

Ta funkcija se lahko uporablja tudi namesto vapozona. Nekateri ljudje imajo občutljivo kožo in ne prenašajo vročine, drugi imajo občutek dušenja, ko jim para brizga v obraz. V teh primerih se lahko visokofrekvenčni ultrazvočni čistilec kože uporabi za samostojno čiščenje.

Pri terapiji vam tudi na roko nataknemo drugi pol galvanskega toka.
Delovanje ultrazvoka v kombinaciji z galvanskim tokom:
• globinsko očisti pore
• temeljit piling brez poškodb in rdečice
• odstrani odmrle celice in ostale nečistoče
• razstruplja kožo
• spodbuja nastanek kolagena in elastina
• omogoča boljše vpijanje kozmetičnih izdelkov
• odstranjuje ogrce
• izboljšuje cirkulacijo in limfni pretok
• mikromasaža
• stimulira tvorbo novih celic
• primerno tudi za zelo občutljivo kožo
• zmanjšuje gubice in izrazne linije.

Delovanje ultrazvočne terapije ima na naše telo dva glavna učinka:
1. Mehanični učinek: posledica je mikromasaža, katera pripomore k raztezanju tkiva ( koža se napne in gubice izginejo)
2. Toplotni učinek: trenje med molekulami povzroča tvorjenje toplote, kar posledično pospeši prekrvavitev, izboljša preskrbljenost celic s kisikom, poveča pa se tudi prepustnost celičnih membran
Ultrazvočna terapija torej poskrbi za nego obraza, odstranjuje drobne gubice na obrazu, učnikovito vtira terapevtske snovi globoko pod kožo in na sploh izboljša prekrvavitev obraza.

ultrazvočni čistilec kože

ULTRAZVOČNA SONDA

Pri ultrazvoku za nego obraza uporabljamo 3 MHz ultrazvok, saj je idealen za pomlajevanje zgornjih slojev dermisa in vnos aktivnih sestavin, ki so v gelih in kremah.
Z ultrazvokom močno olajšamo vnos preparatov in s tem omogočamo intenzivnejše vlaženje in hranjenje kože. S pomočjo ultrazvoka se poveča vpojnost aktivnih sestavin tudi v poškodovano in starejšo kožo. Učinkovito vpliva na odstranjevanje drobnih gub, pomaga pri razbarvani koži, stimulira topljenje hipodermične maščobe in spodbuja izločanje odvečne vode, s čimer se izboljšuje videz podočnjakov.

ultrazvočna sonda

Postopka ne izvajamo :
- na osebah, ki imajo srčni spodbujevalnik (ali kakršnokoli napravo, ki električno ali ritmično uravnava delovanje srca)
- pri srčnih bolnikih
- pri akutnih ali kroničnih infekcijah kože
- osebah s kovinskimi vsadki
- osebah , ki imajo pogoste alergijske reakcije
- osebah z vidnimi površinskimi poškodbami kože
- pri številnih akutno vnetih aknah
- nad očmi
- nad ščitnico
- pri rakastih obolenjih

FacebookLinkedin

AKCIJA

elektronsko naročanje

DARILNI BON

elektronsko naročanje

O SALONU 20

Naročite se na E-novice

Pridružite se nam na Facebooku

salon20 logo

  Kozmetični SALON 20 
več kot 600 všečkov