Mikrodermoabrazija je profesionalni postopek za glajenje kože (epidermisa), v primeru aken, brazgotin in gub.

Z metodo diamantnega pilinga bomo postopoma in kontrolirano odstranili plasti poroženelih celic s pomočjo diamantnih konic in vakumom, ki med samim izvajanjem posega odstrani vse odmrle kožne celice ter pospeši mikrocirkulacijo in posledično obnavlja kožo. S samimi postopkom dosežemo, da se pričnejo tvoriti nove celice v povrhnjici, izboljša pa se tudi sama struktura kože. Povrhnjica postane bolj gladka in tudi bolj dovzetna za sprejem aktivnih substanc. Na koži se zacelijo prej vidne poškodbe, izboljša se sam ten kože, popravi tonus in elastičnost kože. Koža postane bolj čvrsta in napeta, pore pa postanejo manj vidne. S postopkom dosežemo lepo, enakomerno površino kože. Tretma se uporablja tudi za glajenje kože in odpravljanje gubic.

Postopek je namenjen osebam vseh tipov kože, ki želijo svež in bleščeč ton kože. Osebam, ki se vsakodnevno spopadajo z aknami in prekomerno poroženelostjo kože, kot tudi tistim, katere pestijo gubice. Z rezultati boste zadovoljni tudi tisti, ki vas pestijo drobne brazgotine na koži ali strije.

 Terapija ni dolgotrajna in stranka lahko takoj po zaključku terapije nadaljuje z dnevnimi aktivnostmi. Po posegu na koži ne ostanejo brazgotine ali morebitni madeži. Postopek je neboleč. Med samim izvajanjem tretmaja ni krvi, stranka ne potrebuje anestezije. Ne prihaja do vnetij. V kolikor ste opazili, da je koža na vašem obrazu počasi pričela izgubljati svoj sijaj in se je pričela starati, je to razlog, da nas obiščete in se prepričate o učinkovitosti diamantne mikrodermoabrazije. 

 Za doseg optimalnih učinkov priporočamo, da se opravi 6-8 tretmajev vsakih 7-21 dni, ker je število ponovitev odvisen od tipa kože, problema in področja s katerim se spopadamo. Ob prvem obisku v Salonu 20 vam bomo pregledali stanje vaše kože in se dogovorili koliko tretmajev je za vas potrebnih. 

Postopka ne izvajamo na:
- kožnemu raku
- materinemu znamenju
- angiomih
- ustnicah
- vekah
- herpesu
- bradavicah
- vidnih površinskih poškodbah kože
- pri akutnih ali kroničnih infekcijah kože
- razširjenih kapilarah
- občutljivih kožah
- vnetih aknah

mikrodermoabrazija obraza

Takojšnji učinki mikrodermoabrazije:
- Po postopku boste opazili vidne spremembe na vaši koži.
- Ni po trebnih nobenih predpriprav doma. Priporoča se v zimskem času, ker se je potrebno po tretmaju izogibati soncu.
- Mikrodermobrazija je popolnoma neboleč postopek, zato je primeren za vse.
- Mikordermobrazija je primerna za vse tipe kože od suhe do mastne in mešane kože.
- Mikodermobrazija bo omogočila boljše učinke visokokvalitetnih izdelkov za nego kože, saj koža po postopku lažje vsrka sestavine.

Dolgoročni učinki mikrodermoabrazije:
- Zmanjšuje se izraženost gub. Odstranjevanje odmrlih plasti kože pospeši obnovo kožnih celic kar v golobjih plasteh kože povzroči pospešeno proizvajanje kolagena, ki je ključen pri obnovi kožnih celic. 
- Po globinskem pilingu boste opazili učinek gladke in bolj zdrave kože.
- Zmanjšuje se globina brazgotin: Če imate težave zaradi brazgotin starih aken.
- Zmanjšuje se obarvanost pigmentnih madežev. Ob dolgotrajnejši uporabi mikrodermobrazija pomaga odpraviti nezaželene učinke pigmentnih sprememb.
- Z globinskim pilingom se očistijo pore in s tem dosežemo bolj zdravo ter gladko kožo.

FacebookLinkedin

AKCIJA

elektronsko naročanje

DARILNI BON

elektronsko naročanje

O SALONU 20

Naročite se na E-novice

Pridružite se nam na Facebooku

salon20 logo

  Kozmetični SALON 20 
več kot 600 všečkov