Izberite vrsto kozmetičnih storitev ter nato željeni datum:
NEGA OBRAZA   NEGA TELESA   MASAŽE   TRAJNO ODSTRANJEVANJE DLAK

DEPILACIJA   DEPILACIJA S SLADKORNO PASTO 

MANIKIRA   PEDIKURA   BELJENJE ZOB   LASERSKE IPL STORITVE

Spremenite videz vašega nasmeha. Bleščeči zobje nas polepšajo in pomladijo. 

Klasično depilacijo priporočamo za lep izgled in otip mehke kože. Depilacijo izvajamo s tekočim voskom in voskom v patronih. Vosek se odstrani z depilacijskimi trakovi.

 Pri sladkorni depilaciji uporabljamo sladkorno pasto Cleopatra.  Nanašamo jo v nasprotni smeri rasti dlak, ker s tem dvignemo dlake, potegnemo pa v smeri rasti dlak. S tem ..

Z IPL laserjem vam odstranimo nadležne akne, razširjene žilice na obrazu in solarne ter starostne pigmentacije. 

Nego rok in nohtov na rokah priporočamo vsem starostnim skupinam in obema spoloma. Nudimo vam klasično lakiranje (obstojnost 1 teden) in permanentno lakiranje nohtov (obstojnost 2-4 ..

Masažo telesa priporočamo vsem ljudem. Z masažo odpravljamo bolečine, izboljšamo prekrvavitev in hkrati sproščamo napetosti v mišicah. Poleg klasične masaže nudimo tudi ..

Za sijočo in negovano kožo vam priporočamo obisk kozmetičnega salona, kjer vam bomo glede na tip kože in željeno vrsto sprostitve ponudili vrhunske nege obraza. Po želji vam ..

Včasih pozabimo, da je koža na telesu prav tako delikatna kot koža na obrazu, zato potrebuje strokovno nego za zaščito njenih osnovnih funkcij. Nudimo vam negovalne ..

Redno negovane noge in stopala so pogoj za lahkoten in ..

Podaljševanje trepalnic je trend, ki osvaja svet. Je postopek, s katerim dosežemo gostejše, daljše ter zapeljivejše trepalnice. Na voljo imamo različne dolžine, oblike in debeline trepalnic.

Poraščenost je pogosta težava, ki se pojavlja tako pri ženskah kot pri moških. Za vas imamo rešitev. Imamo povsem novo, visoko kakovostno napravo z eLite tehnologijo, ..