Natisni

Terapevtska masaža v SALONU 20 je namenjena lajšanju bolečin mišic celega telesa, hkrati pa blagodejno vpliva na vašo hrbtenico. Od klasične masaže se razlikuje v tem, da se posvetimo točno določenemu problemu oz. predelu (bolečine mišic, mravljinčenje rok, napet vrat, bolečine v zgornjem delu hrbta, bolečine v predelih hrbtenice, išias, glavoboli, depresija, nespečnost …). Masažo prilagodimo vsakemu posamezniku. Vsakega posameznika najprej fizično in duševno pred masažo sprostimo ter telo pripravimo na nadaljno masažo s tehniko sproščanja posameznega vretenca preko brisače. Tako pridemo do boljšega energijskega pretoka skozi hrbtenjačo in celo telo, šele potem se lotimo trenutnih težav. Včasih potrebujemo masažo, ki sprosti mišične napetosti ali vozle – takrat uporabimo intenzivnejšo masažo z oljem ali pa ugotovimo, da telo potrebuje sprostitev z različnimi tehnikami, ki telesu pokažejo pot, da se samo regenerira.
Med izvajanjem masaž ugotovimo vzrok nastanka težav in vam damo napotke za naprej, kako se gibati, sedeti, spati, sproščati, … da preprečite njihov ponoven nastanek.
Masaža je primerna tudi za otroke (od tretjega leta starosti), nosečnice in starostnike, saj tehnike lahko izvajamo na zelo nežen in neinvaziven način.

Kaj dosežemo s terapevtsko masažo?
⦁ boljše splošno počutje in vitalnost,
⦁ manj bolečin v mišicah telesa in hrbtenici,
⦁ sčasoma lahko odpravimo utrujenost, pomanjkanje energije, depresijo, nespečnost,
⦁ dosežemo boljšo gibljivost,
⦁ lajšanje išiasa, ...

Terapevtska masaža ne nadomešča zdravniškega zdravljenja.

Za optimalen učinek terapevtskih masaž priporočamo obisk masaže vsaj 1x do 2x tedensko.

PROSPEKT ZA TERAPEVTSKE MASAŽE 

SALON 20 terapevtska masaža