NAJBOLJŠE NEGE V MESTU

Si želite biti še lepše, poudariti ličnice, povečati oči, prekriti nepravilnosti na koži...
V Salonu 20 poskrbimo za pravilno ličenje za različne priložnosti ter primerno vaši starosti.

Lepo je videti žensko, ki je urejena in okusno naličena. V Salonu 20 uporabljamo profesionalna ličila ARTDECO.

DNEVNO LIČENJE

Vsi večji mojstri ličenja še vedno prisegajo na metodo »manj je več«! To pomeni, da ne potrebujete debeli nanos pudra, kričeče ustnice in močno poudarjene veke… Dnevni make up naj bo nevpadljiv, nevtralen in nežen – po želji je lahko malce bolj izrazit. Najpomembnejša je izbira pravilne podlage, senčil, rdečil za ličnice, šminke in nenazadnje tudi maskare. Pri dnevnem ličenju stremimo k temu, da dosežemo svež, zdrav in spočit videz, ki še vedno deluje naravno. Najboljša kombinacija je nanos korektorja, da prikrijemo morebitne podočnjake, malce z maskaro poudarimo trepalnice in na ustnice nanesemo kanček »lip glos-a«.

SVEČANO - POROČNO LIČENJE

Za razliko od dnevnega ličenja, kjer je priporočljiva uporaba mat senčil, bomo pri svečanem ličenju uporabili bolj svetleče barve. Pri svečanih priložnostih je pomembno upoštevati celoten outfit. Make up bomo naredili malce močnejši in bolj opazen, morda tudi drznejši, če vam tako ustreza. Najprej bomo izbrali ustrezno podlago za obraz, primerno osenčili ličnice in pričeli z nanašanjem senčil. Na trepalnice navadno nanesemo več slojev maskare, da bodo vaše trepalnice še bolj izrazite. Za piko na i bomo našminkali še ustnice. Nenapisano pravilo pravi, da naj ne bi kombinirali močno naličenih vek in ustnic. V kolikor imate močno osenčene oči, potem naj bi bile ustnice našminkane s kako nežnejšo šminko, ter obratno. Sicer pa se tudi danes ta trend počasi spreminja.

Vsa ličenja lahko izvajamo tudi na vašem domu na območju Ljubljane in njeni okolici do oddaljenosti 10km. Ličenje izvaja vizažistka Mateja Drolec. Ličenje po dogovoru izvajamo tudi ob sobotah.

ličenje SALON 20  ličenje SALON 20

FacebookLinkedin

AKCIJA

elektronsko naročanje

DARILNI BON

elektronsko naročanje

O SALONU 20

Naročite se na E-novice

Strinjam se z Pravila in Pogoji

Pridružite se nam na Facebooku

salon20 logo

  Kozmetični SALON 20 
več kot 500 všečkov