NAJBOLJŠE NEGE V MESTU

Odločite se za revolucionarno spremembo in spremenite svojo kožo v lepo, napeto, sijočo, brez nepravilnosti in vidno pomlajeno. Spodbudite naravno tvorbo kolagena in elastina na popolnoma naraven način z microneedling metodo.
Z microneedlingom dosežemo izjemne rezultate pri pomlajevanju kože, odpravi nepravilnosti na koži kot so brazgotine od aken, operacij ali ureznin, zmanjševanju starostnih gubah ter izboljšanju stanja ohlapne kože. Odpravlja se tudi hiperpigmentacija. S samin postopkom zmanjšujemo drobne in globoke gube.

Z mikropenom (Dermapen - naprava za iglično mezoterapijo) vam s sterilnimi iglicami na koži pod veliko hitrostjo napravimo tisoče mikro luknjic, skozi katere je omogočen hitrejši in globlji vnos aktivnih substanc v kožo.
Koža se začne braniti in od znotraj obnavljati. Spodbudi se proces povečevanja kolagena, elastina ter hialuronske kisline. Pri tem se gube mehčajo, brazgotine drobijo, pigmentacije posvetlijo in pore zmanjšujejo. Povečuje se debelina in elastičnost kože ter prekrvavitev v dermisu. Drobne mikro luknjice v koži se zacelijo v nekaj urah.
Sam postopek je znan tudi pod imenom kolagenska indukcijska terapija. Microneedling je sodobna, varna in učinkovita terapija na vseh tipih kože.

Pri samem tretmaju uporabljamo vrhunske nemške dermokozmetične proizvode. Pred microneeedling postopkom  vam na kožo nanesemo Hyaluron/heksapeptid serum, ki ima podobne učinkovine kot botoks. Majhne liposomske molekule z lahkoto prehajajo skozi mikrokanale v podkožje in spodbujajo naravno tvorbo kolagena in elastina. Nato vam vtremo še HYA 4 deep lift up gel, ki vsebuje različne 4 hialuronske kisline. Vsaka  kislina prodre do določene plasti kože in zagotavljajo navlaženost kože. Zraven so še signalni peptiti, ki sproščajo mišice (enako kot botox) in pospešijo lastno sintezo kolagena v telesu. Za zaključek tretmajo vam nanesemo še Q10 deep lift kremo, bogato s koencimom Q10, viskokakovostnimi signalnii peptidi ter vitamin E. Q10 je provitamin, ki odlično zaščiti ranjeno kožo pred prostimi radikali in drugimi škodljivimi snovmi v zraku. V kremi so še breskovo, mandljevo in jojobino olje ter karitejevo maslo, ki ščitijo kožo pred izsušitvijo.

Terapija se izvaja na 2-3 tedne. Za optimalne rezultate priporočamo 5-10 obiskov. Rezultati so vidni že v nekaj tednih po prvi terapiji. Popolni učinek terapije je viden 3 mesece po zadnji terapiji. Terapijo izvajamo osebam po dopolnjenem 30 letu.

Ob enkratnem nakupu 3 tretmajev, vam podarimo COLLAGEN CMF intenzivno hranljivo kremo 50ml, ki jo priporočamo za nadaljnjo nego doma.

Navodila za stranke pred tretmajem:
- 3 dni pred tretmajem se ne sončite
- 2 dni pred tretmajem ne uživajte alkohola in aspirina in podobnih tablet
- na dan tretmaja ne uživajte velikih količin kave

Okrevanje
Koža je lahko od 1 do 2 dni rdeča, kar je povsem normalno. Po enem tednu lahko pride do luščenja kože. Občutek imate, kot da vas je opeklo sonce. Občutite toploto in rahlo ščemenje. Po tretmaju dobite navodila za nadaljnjo nego kože doma.

Microneedling tretma vsebuje :
• površinsko čiščenje kože
• toniziranje kože
• nanos ustreznega seruma (hyaluron/heyapeptit ali kolagen...)
• tretma z mikropenom
• toniziranje kože
• nanos depp lift up hyaluron gela
• nanos Q10 deep lift up kreme

Microneedling terapije ne izvajamo, če imate aktivne akne ali herpes, ekceme, rosacea, luskavico, opekline, akutne bolezni, vročino, kožne alergije, hemofilijo, rakava kožna znamenja, visok krvni tlak ali če jemljete antibiotike ali zdravila za redčenje krvi.

 meso fluid hyaluron hexapeptidmicroneedling  microneedling obraza

FacebookLinkedin

AKCIJA

elektronsko naročanje

DARILNI BON

elektronsko naročanje

O SALONU 20

Naročite se na E-novice

Strinjam se z Pravila in Pogoji

Pridružite se nam na Facebooku

salon20 logo

  Kozmetični SALON 20 
več kot 500 všečkov