NAJBOLJŠE NEGE V MESTU

Moška koža ravno tako potrebuje intenzivno nego. Zaradi poraščenosti se struktura kože razlikuje od ženske, je pa zardi britja v večini primerov nagnjena k razdraženosti, aknavosti in pomanjkanja vlage. Pred nego obraza priporočamo, da je obraz pobrit.

Za nego moške kože uporabljamo VITA DERMA Anti-stress serum, ki vsebuje FITOAMIN BIOKOMPLEKS, kakavovo maslo, izvlečke ginka in izvlečke ginsenga. Serum je bogat z hranilnimi snovmi in vitaminom E in močnimi antioksidanti, ki zavirajo proste radikale ter ščitijo kožo pred prezgodnim staranjem ter negativnimi vplivi okolja. Preprečuje izgubo vlage, kožo dodatno vlaži in ohranja njeno prožnost ter ji vrača njeno mehkobo. Zmanjšuje znake staranja in razpokane kože ter gladi gubice.

Anti-stress serum kožo oskrbi z energijo, ki se sprosti že ob prvem nanosu. V prvih 3 do 5 minutah delovanja seruma koža rahlo ščemi, nato nastopi prijetno hlajenje in popusti napetost kože. Posredno občutimo tudi sprostitev in zbistritev uma. Serum izboljša odpornost kože na stresne notranje in zunanje dejavnike, predčasno postarani koži pa povrne vitalnost in sijaj mladostne svežine.

V tej negi vam kožo površinsko očistimo in očistmo še z AHA čistilno peno, nato sledi piling obraza. Po pilingu kožo segrejemo z vapozonom ali s toplotno masko melona. Sledi globinsko čiščenje in dezinfekcija kože z visoko frekvenco. Na kožo nanesemo hranljivo masko in pustimo delovati 20 minut. Obraz očistimo z vodo in nanesemo VITA DERMA Anti-stress serum, na koncu pa še na obraz nanesemo dnevno kremo za dolgotrajno navlažitev obraza.

MOŠKA nega obraza vsebuje :
• površinsko čiščenje obraza + AHA pena (odstranjevanje nečistoč ter razmastitev kože)
• piling obraza, ki nežno odstrani odmrle celice
• ogrevanje kože z vapozonom ali toplotno masko melona
• globinsko čiščenje
• visoko frekvenco 
• nanos hranljive maske z izjemno svežino, ki daje zdrav sijaj kože
• antistres serum, deluje kot ice effect, antistresno ter ima pomlajevalni učinek
• nanos dnevne kreme za dolgotrajno navlažitev v globjih plasteh kože

moška nega obraza

FacebookLinkedin

AKCIJA

elektronsko naročanje

DARILNI BON

elektronsko naročanje

O SALONU 20

Naročite se na E-novice

Pridružite se nam na Facebooku

salon20 logo

  Kozmetični SALON 20 
več kot 600 všečkov